نوشته شده توسط : محدثه خجسته

کودکان زیر 4 سال می توانند تا 9 حالت عصبانیت در هفته داشته باشند، که احتمالاً تعجب آور نیست اگر درگیر تربیت کودک پیش دبستانی باشید. در حالی که دیدن رفتار پرخاشگرانه فرزند خردسال شما نسبت به شما یا دیگران می تواند تکان دهنده باشد، اما بیان طبیعی ناامیدی است که از رشد سریع او در این مرحله ناشی می شود. 

کودکان بین 18 ماه تا 4 سال شروع به انجام کارهای خود می کنند. اما توانایی های آنها همیشه با خواسته هایشان مطابقت ندارد و نتیجه آن ناامیدی است. پرخاشگری آنها اغلب از آن ناامیدی ناشی می شود.

خبر خوب این است که رفتار پرخاشگرانه معمولاً زمانی که کودکان مهارت های زبانی خود را توسعه می دهند و یاد می گیرند که خودشان را بهتر بیان کنند، کاهش می یابد. در این میان، اقداماتی وجود دارد که می توانید برای کمک به مدیریت و کاهش رفتار پرخاشگرانه در کودکان انجام دهید. 

روی رابطه خود تمرکز کنید

وقتی با یک بچه پرخاشگر سروکار دارید، آرام ماندن سخت است. این می تواند کودکانی را که مشکلات رفتاری دارند در یک حلقه گیر کند. رفتار آنها مراقبانشان را ناامید می کند و سپس با آنها عصبانی می شوند که باعث مشکلات رفتاری بیشتر می شود. ممکن است به نظر برسد که شما همیشه فرزندتان را تنبیه می کنید.

 

 

 

در عوض، سعی کنید بیشتر تاکتیک‌های انضباطی خود را بر رفتارهای تهاجمی و ضداجتماعی، مانند ایجاد جراحت یا آسیب مالی متمرکز کنید. مطالعات نشان می دهد که نادیده گرفتن چنین رفتاری می تواند باعث تشدید آن شود. حتی اگر برای مثبت نگه داشتن رابطه خود، انواع دیگر رفتارهای نادرست را نادیده بگیرید، نباید رفتار پرخاشگرانه را نادیده بگیرید یا تسلیم عصبانیت شوید.

به کودک خود کمک کنید تا با پرخاشگری مقابله کند

 

تا زمانی که فرزند شما به اندازه کافی بزرگ شود که بتواند خودتنظیمی بیشتری انجام دهد، برای پیشگیری و کاهش تمایلات پرخاشگرانه خود به کمک شما نیاز دارد . در اینجا اقداماتی وجود دارد که می توانید برای کمک به فرزند خود انجام دهید:

  • روی رفتار خوب تمرکز کنید. هر زمان که فرزندتان رفتار مناسبی داشت، تشویقش کنید یا حداقل به او بگویید متوجه شده اید. شما مجبور نیستید به خاطر خوب بودن آنها را مورد توجه قرار دهید، اما تشویق می تواند تا حد زیادی به تقویت رفتاری که می خواهید ببینید کمک کند. 
  • آرام بمان. اگرچه ممکن است دشوار باشد، اما آرام ماندن در مواجهه با احساسات طاقت‌فرسا فرزندتان به انتشار آن‌ها کمک می‌کند. همچنین شما را از وارد شدن به چرخه ای که قبلا ذکر شد باز می دارد.
  • احساسات را نام ببرید شما می توانید با نامگذاری به فرزندتان کمک کنید تا احساسات خود را به درستی بیان کند. این امر احساسات کودک شما را تأیید می کند و او را تشویق می کند تا به جای بدرفتاری، با صحبت کردن، خود را بیان کند.
  • محرک ها را شناسایی کنید توجه داشته باشید که چه زمانی کودک شما به احتمال زیاد سرزنش می کند و سعی کنید از آن جلوگیری کنید. قبل از انتقالی که ممکن است او را ناراحت کند، به کودک خود هشدارهای زیادی بدهید. 
  • اهداف تعیین کنید. برای تعیین اهداف و پاداش برای رفتار مناسب با فرزندتان کار کنید. با این حال، روی پاداش های مالی یا مادی تمرکز نکنید. به جای آن، جایزه ای مانند انتخاب فیلم برای شب فیلم یا رفتن به یک گردش ویژه با والدین ارائه دهید.




:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 بهمن 1401 | نظرات ()