نوشته شده توسط : محدثه خجسته

روابط خوب به آرامی اجرا می شود و شما را قادر می سازد از زندگی، کار و فعالیت های خود فراتر از رابطه لذت ببرید. شما همیشه نگران آن نیستید یا در مورد آن صحبت نمی کنید. مانند یک خودروی روان، لازم نیست به تعمیر آن ادامه دهید. ممکن است اختلاف نظر داشته باشید و عصبانی شوید، اما همچنان نسبت به یکدیگر حسن نیت دارید، درباره مسائل صحبت می کنید، اختلافات را حل می کنید و به حالت دوست داشتنی و لذت بخشی باز می گردید.

 

با این حال، خودروها نیاز به تعمیر و نگهداری دارند. از آن مراقبت کنید و عملکرد بهتری دارد. روابط همچنین برای حفظ یک ارتباط صمیمی زمان و تلاش می خواهد. این به طور طبیعی در مرحله عاشقانه اولیه اتفاق می افتد، زمانی که می خواهید شریک زندگی خود را بشناسید، زمانی را با هم بگذرانید، رابطه جنسی مکرر داشته باشید و بازتر و انعطاف پذیرتر باشید. کمتر تمایلی به سازش دارید و ممکن است صمیمیت کمتری بخواهید. حتی اگر واقعاً دعوا نکنید، ممکن است به همان وضعیت عاطفی قبل از ملاقات - یا بدتر از آن- برگردید و متعجب شوید که عشق شما کجا رفته یا اینکه آیا شریک زندگی شما شما را دوست دارد یا خیر. اینجاست که برای حفظ آن ارتباط عشقی، «مبارزه برای صمیمیت» لازم است.

 برای مشاوره با روانکاو خوب در تهران با گروه ویان تماس بگیرید

در اینجا برخی از علائم هشدار دهنده وجود دارد که نشان می دهد رابطه شما ممکن است دچار مشکل شود. این لزوماً به این معنی نیست که قابل نجات نیست یا نمی توانید پیوند عشقی را بازگردانید، اما به این معنی است که هر دوی شما نیاز به ارتباط صادقانه دارید و ممکن است به کمک یک مشاوره ازدواج نیاز داشته باشید. لیست زیر از مشکلات رابطه برای شما یا شریک زندگی شما صدق می کند. آنها همچنین ویژگی های مشترک روابط همبسته هستند و هم وابستگی ممکن است مشکل اساسی باشد.

 

1. انعطاف ناپذیری یا عدم تمایل مکرر به سازش در تصمیم گیری ها، مانند فعالیت های اجتماعی، کارهای خانه، حرکت و بچه دار شدن.

2. خودخواهی یا خود درگیر شدن با احساسات و نیازهای خود، بدون نگرانی و حمایت از شریک زندگیتان.

3. دخالت والدین.

4. احترام مکرر به یک دوست یا خویشاوند به دلیل مخالفت شریک زندگی خود.

 

5. موارد مکرر نظرات انتقادی، تضعیف کننده، سرزنش، کنایه آمیز، بی احترامی یا دستکاری. این توهین کلامی است.

6. الگوی خودداری از ارتباط، محبت یا رابطه جنسی. این اغلب نشانه خشم پنهان است.

7. مشاجرات یا مشکلاتی که حل نمی شوند.

8. خشمگین یا ناممکن.

 

9. حفظ اسرار.

10. رفتار منفعل-تهاجمی یا پرخاشگرانه، از جمله هل دادن یا شکستن اشیا.

11. کنترل رفتار، از جمله دادن توصیه های ناخواسته، سفارش دادن، یا نگه داشتن پول برای هزینه های مقرون به صرفه به منظور کنترل.

12. یک رابطه عاشقانه مخفی یا الگوی معاشقه .

13. استفاده از مواد مخدر یا الکل که بر رابطه یا کار تأثیر می گذارد.

مقاله پس از درج آگهی ادامه دارد
 

14. اگر باعث نارضایتی شریک زندگی شما شود، فاصله زمانی بسیار زیاد است.

15. رنجش ها، قضاوت ها یا ناامیدی های مداوم.

16. عدم ارتباط باز به طور کلی، یا ارتباطی که فاقد محتوای شخصی است. توجه داشته باشید که این ممکن است برای برخی از زوج‌هایی که نیازهای صمیمیت کم دارند، مشکلی ایجاد نکند، زیرا رابطه آنها مانند یک شراکت تجاری عمل می‌کند.

17. شکست اعتماد. این می‌تواند ناشی از موارد متعددی باشد، مانند عدم صداقت، استفاده از اطلاعات شخصی علیه شریک زندگی‌تان، غیرقابل اعتماد بودن، وعده‌های شکسته یا توافق‌هایی که مرزهای شخصی را نقض می‌کنند ، یا خیانت .

18. شما نیاز به توجه ، تایید یا اطمینان دائمی دارید – هر چیزی که داده می شود هرگز برای مدت طولانی محقق نمی شود.

 

19. موضوعاتی وجود دارد که ممنوع است یا از صحبت کردن در مورد آنها می ترسید.

20. نقض مرزهای شخصی، مانند بی احترامی به درخواست شما برای عدم تماس در محل کار، عدم تکرار اطلاعات محرمانه به دیگران، انتقاد نکردن در مورد چیزی، یا نخواندن نامه شما.

هدف این چک لیست امتیاز دادن به رابطه یا شریک زندگی شما نیست، بلکه طرح مسائلی است که ممکن است لازم باشد شخصاً به آنها بپردازید و آشکارا با او صحبت کنید. بسیاری از این مشکلات رابطه حول فقدان ارتباط سالم و قاطعانه - ارتباطی باز، مستقیم، محترمانه، صادقانه و شخصی است.

زوج ها زمانی که از صادق بودن می ترسند دچار مشکل می شوند - معمولاً به این دلیل که فکر می کنند حقیقت شریک زندگی آنها را ناراحت می کند و ممکن است رابطه را به خطر بیندازد. آنها ناراحتی خود را ابراز نمی کنند یا برای درخواست عشق یا حمایتی که می خواهند، یا این کار را به شیوه ای انتقادی یا سرزنش می کنند. مردم یاد می گیرند که با دیگران در خانواده خود ارتباط برقرار کنند و مشکلات را حل کنند. بدون الگوهای خوب، برخی هرگز یاد نگرفتند که چگونه قاطعیت داشته باشند. قاطعیت را می توان آموخت اما به تمرین نیاز دارد.

 

سایر مشکلات رابطه به دلیل عدم تعادل قدرت ایجاد می شود، جایی که یکی از شرکا تلاش می کند از طریق پرخاشگری ، کنترل، یا سوء استفاده عاطفی یا کلامی بر دیگری مسلط شود. این به رابطه و عزت نفس طرف مقابل آسیب می رساند. در روابط با یک معتاد یا خودشیفته غیر معمول نیست . یکی از طرفین می تواند دیگری را از طریق نیاز، تقاضا برای توجه یا تایید یا بازی در نقش قربانی کنترل کند، با این انتظار که طرف مقابل او را خوشحال کند.



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محدثه خجسته

 

روان‌درمانی روان‌کاوی یا روان‌پویشی بر نظریه‌ها و عملکردهای روان‌شناسی تحلیلی و روانکاوی تکیه می‌کند. این یک فرآیند درمانی است که به بیماران کمک می کند تا مشکلات خود را با افزایش آگاهی از دنیای درونی خود و تأثیر آن بر روابط گذشته و حال، درک و حل کنند. این روش با بسیاری از روش های درمانی دیگر در جهت ایجاد تغییر عمیق در شخصیت و رشد عاطفی متفاوت است.

هدف روان درمانی روانکاوی و روان پویشی کمک به افراد مبتلا به اختلالات روانشناختی جدی است که مشکلات عاطفی و روابط پیچیده، عمیق و اغلب ناخودآگاه مبتنی بر ناخودآگاه را درک کرده و تغییر دهند، علائم را کاهش دهد و پریشانی را کاهش دهد.

در مورد خدمات

خدمات روان درمانی روانکاوانه (PPS) خدمات روان درمانی روان پویشی و روانکاوی مبتنی بر شواهد با کیفیت بالا را برای بزرگسالان ارجاع شده توسط متخصصان سلامت ارائه می دهد.

ممکن است زمانی ارائه شود که درمان‌های دیگری در گذشته امتحان شده باشد، اما چیزی اضافی مورد نیاز باشد یا اگر این گزینه ترجیحی برای بیمار باشد. این اغلب یک روان درمانی طولانی مدت نسبت به سایر درمان های روانشناختی است.

این سرویس ارائه می دهد

  • روان درمانی روانکاوی/روان پویایی فردی مختصر و بلند مدت برای بزرگسالان
  • روان‌درمانی تحلیلی گروهی - روان‌درمانی عمومی طولانی‌مدت برای طیف وسیعی از مشکلات و تشخیص‌ها، و گروه‌های متمرکز برای مشکلات خاص مانند سوء استفاده جنسی.
  • مشاوره ها و ارزیابی های روانکاوی/روان پویایی در مورد انتخاب درمان
  • روان درمانی فرصتی برای تأمل و یادگیری در مورد افکار و احساساتی است که بر شخصیت شما، روابط شما و نحوه واکنش شما به زندگی تأثیر می گذارد.

رابطه روان درمانی به افراد کمک می کند تا از خاطرات و احساسات آگاه شوند، آن ها را تجزیه و تحلیل کنند و برای حل مشکلاتی که ممکن است ایجاد کرده اند تلاش کنند.

این درمان تمایل دارد در سطح عمیق‌تری نسبت به مشاوره کار کند و تمرکز متفاوتی با درمان‌های شناختی دارد، زیرا به درک ضمیر ناخودآگاه مربوط می‌شود.

تیم

تیم متخصصان بهداشت روان واجد شرایط شامل روانشناسان بالینی و مشاوره، روان درمانگران بزرگسال و روانپزشک است. تمامی کارکنان در زمینه روان درمانی روان پویشی، روانکاوی یا گروهی نیز واجد شرایط هستند.

بیماران همچنین توسط متخصصان پزشکی، روانشناسی و سایر متخصصان سلامت روان در هنگام قرار گرفتن در این سرویس، به عنوان بخشی از طرح‌های آموزشی خدمات، ویزیت می‌شوند. این سرویس مسئولیت آموزش روان درمانی و اطمینان از به روز بودن آن با آخرین پیشرفت ها را دارد.

نحوه دسترسی به سرویس

ارجاع به خدمات ممکن است توسط یکی از اعضای تیم مراقبت بهداشتی بیمار پیشنهاد شود یا توسط بیمار درخواست شود. پس از گفتگو با بیمار، متخصص مراقبت های بهداشتی در مورد ارجاع با یکی از اعضای سرویس روان درمانی روانکاوی صحبت می کند تا مطمئن شود ارزیابی مناسب و مفید خواهد بود.

اگر ارجاع در سطح مراقبت های اولیه آغاز شود، مانند یک پزشک عمومی و متخصصان مرتبط یا IAPT، ارجاع معمولاً از طریق تیم دسترسی یا تیم درمان جامعه انجام می شود تا اطمینان حاصل شود که ارزیابی سلامت روانی کامل انجام شده است.

بیماران چه انتظاری می توانند داشته باشند؟

از بیماران خواسته می شود قبل از اولین مشاوره، پرسشنامه ها را تکمیل کنند. این به بیمار کمک می‌کند تا برای روان‌درمانی آماده شود و روان‌درمانگر مشکلات را درک کند، تا با هم تصمیم بگیرند که آیا این نوع روان‌درمانی کمکی می‌کند یا خیر. همچنین به جمع آوری اطلاعات برای کمک به هر روان درمانی مستمر و ارزیابی اثربخشی آن پس از پایان آن کمک می کند.

جلسات اولیه (یک تا شش جلسه) به بیمار و روان درمانگر این امکان را می دهد تا در مورد مشکلاتی که بیمار تجربه می کند فکر کنند و بررسی کنند که چگونه روان درمانی می تواند یا نمی تواند مفید باشد. این منجر به مبنایی برای درمان روان درمانی روان پویشی/روان تحلیلی در 16 تا 40 جلسه (کوتاه مدت) یا 80 تا 120 جلسه (بلند مدت) می شود.

جلسات معمولاً هر هفته یک ساعت یا برای گروه ها نود دقیقه است.

روان درمانی می تواند به عنوان بخشی از یک برنامه درمانی کلی (که در آن بیمار یک هماهنگ کننده مراقبت دارد) یا به عنوان یک درمان مستقل که در آن روان درمانگر حرفه ای اصلی مسئول مراقبت از سلامت روان بیمار است، استفاده شود.



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محدثه خجسته

تلاش برای تشخیص تفاوت بین رفتارهای مورد انتظار و آنچه ممکن است نشانه های یک بیماری روانی باشد، همیشه آسان نیست. هیچ آزمایش آسانی وجود ندارد که بتواند به کسی بفهماند که آیا بیماری روانی وجود دارد یا اینکه اعمال و افکار ممکن است رفتارهای معمول یک فرد یا نتیجه یک بیماری جسمی باشد.

 

هر بیماری علائم خاص خود را دارد، اما علائم رایج بیماری روانی در بزرگسالان و نوجوانان می تواند شامل موارد زیر باشد:

 

  • نگرانی یا ترس بیش از حد
  • احساس غم و اندوه بیش از حد یا پایین بودن
  • گیج شدن تفکر یا مشکل در تمرکز و یادگیری
  • تغییرات خلقی شدید، از جمله «بالا بودن» غیرقابل کنترل یا احساس سرخوشی
  • احساس تحریک پذیری یا عصبانیت طولانی یا قوی
  • پرهیز از دوستان و فعالیت های اجتماعی
  • در درک یا ارتباط با افراد دیگر مشکل دارد
  • تغییر در عادات خواب یا احساس خستگی و کم انرژی
  • تغییر در عادات غذایی مانند افزایش گرسنگی یا بی اشتهایی
  • تغییرات در میل جنسی
  • مشکل در درک واقعیت (هذیان یا توهم، که در آن فرد چیزهایی را تجربه و حس می کند که در واقعیت عینی وجود ندارند)
  • ناتوانی در درک تغییرات در احساسات، رفتار یا شخصیت خود ("عدم بینش" یا آنوسوگنوزیا)
  • استفاده بیش از حد از موادی مانند الکل یا مواد مخدر
  • چندین بیماری جسمی بدون دلایل واضح (مانند سردرد، معده درد، "درد و درد" مبهم و مداوم)
  • فکر کردن به خودکشی
  • ناتوانی در انجام فعالیت های روزانه یا مدیریت مشکلات و استرس های روزانه
  • ترس شدید از افزایش وزن یا نگرانی از ظاهر

شرایط سلامت روان نیز می تواند در کودکان خردسال شروع به ایجاد کند. از آنجا که آنها هنوز در حال یادگیری نحوه شناسایی و صحبت در مورد افکار و احساسات هستند، بارزترین علائم آنها رفتاری است. علائم در کودکان ممکن است شامل موارد زیر باشد:

 

  • تغییرات در عملکرد مدرسه
  • نگرانی یا اضطراب بیش از حد، به عنوان مثال دعوا برای اجتناب از خواب یا مدرسه
  • رفتار بیش فعال
  • کابوس های مکرر
  • نافرمانی یا پرخاشگری مکرر
  • کج خلقی های مکرر

از کجا کمک بگیریم

اگر شما یا کسی که می شناسید به کمک نیاز دارید، از تماس گرفتن نترسید. یادگیری هر چه می توانید در مورد سلامت روان اولین قدم مهم است.



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 آبان 1403 | نظرات ()